Aerogen este un nebulizator de înaltă performanță conceput cu tehnologie unică de plasă vibrantă cu paladiu, utilizat pentru furnizarea medicamentelor administrate prin aerosoli.

Plasa vibrantă are diametrul de doar 5 mm și este perforată cu 1000 de găuri formate cu precizie, care vibrează de 128.000 de ori pe secundă, pentru a produce particule de dimensiuni optime pentru penetrarea pulmonară profundă.

Aerogen Solo împreună cu Controllerul Aerogen Pro-X sau USB oferă următoarele beneficii:

 • Furnizează aerosoli cu eficiență înaltă în timpul ventilației, oxigenoterapiei
 • Îmbunătățește strategia de recrutare pulmonară pentru pacienții cu insuficiență respiratorie
 • Oferă eliberare superioară de medicamente
 • Livrează optim medicamente în timpul NIV, CPAP, HFOV si HFNC
 • Configurare rapidă și ușoară, fără flux suplimentar
 • Nu încălzește și nu degradează medicamentele
 • Administrare de soluții, suspensii, proteine ​​și peptide
 • Funcționare silențioasă
 • Volum rezidual redus
 • Mențirea circuitului închis asigură protecție împotriva contaminării cu diverși agenți patogeni, nu se întrerupe suportul respirator pentru tratamentul cu aerosoli
 • Flexibilitate – poate fi folosit în toate modalitățile de support respirator precum și pacienților care respiră spontan
 • Ușurință în utilizare – se poate folosi atât în mod continuu cât și intermitent
 • Este economic – utilizare de unic pacient pentru 28 de zile în mod intermitent sau 7 zile continuu

Aerogen vă oferă controlul asigurând consecvența unui tratament sigur pentru pacienții aflați în ATI.
Aerogen Solo oferă tratament cu aerosoli împreună cu toate posibilitățile de suport ventilator, inclusiv ventilație mecanică convențională, ventilație cu flux înalt, ventilație neinvazivă și oxigenoterapie pe canulă nazală cu flux ridicat, inclusiv pacienților care respiră spontan.
Împreună cu echipamentul de oxigenoterapie cu debit mare reglabil AIRVO, oferă posibilitatea de tratament cu aerosoli pentru pacienții care beneficiază de oxigenoterapie fără întreruperea terapiei și fără a deschide circuitul.

Dispozitivele Aerogen pot asigura pacientului o doză de medicament de până la 9 ori mai mare decât un nebulizator standard de volum mic (SVN) în timpul ventilației mecanice.

Studiile ne arată dovezi ale performanței superioare Aerogen Solo de eliberare a medicamentelor administrate prin aerosoli.

Tehnologia Aerogen este folosită și pentru administrarea de aerosoli pacienților care nu necesită suport respirator.
În acest caz se folosește Aerogen Solo împreună cu Aerogen Ultra, alături de Controller.

Aerogen Ultra se utilizează împreună cu Aerogen Solo oferind o platformă de livrare a medicamentelor aerosolizate pentru pacienții care respiră spontan. De asemenea, Aerogen Ultra se poate conecta la oxigen și poate fi utilizat pentru tratamente intermitente sau continue atât la pacienții adulți cât și la copii.
Designul inovator al sistemului de supape al dispozitivului Aerogen Solo controlează fluxul de aer prin camera de aerosoli. La inhalare, aerul este atras prin supapa de intrare de la baza dispozitivului creând un flux de aer sau oxigen prin dispozitiv. Astfel, aerosolii sunt aspirați din camera și livrați pacientului. Când pacientul respiră, robinetul de intrare se închide și supapa de exhalare se deschide către pacient. Acest lucru permite pacientului să expire prin portul cavității bucale în timp ce camera este reumplută de Solo Aerogen.

Atunci când s-au folosit dispozitivele Aerogen, pe lângă performanțele foarte bune s-au remarcat și economii legate de costuri.

Aerogen este, în acest moment, cea mai avansată modalitate de administrare a aerosolilor tuturor pacienților care au patologie respiratorie.

Aerogen este lider mondial în producția sistemelor de administrare a medicamentelor prin nebulizare utilizate în terapie intensivă.

De mai bine de 20 de ani, produsele Aerogen oferă rezultate extrarodinare în cazul pacienților cu probleme respiratorii. Produsele Aerogen sunt utilizate de peste 10 milioane de  pacienți, în peste 75 de țări și au un rol esențial în îngrijirea pacienților în stare critică.

Tehnologia de nebulizare folosită de Aerogen este perfect compatibilă cu ventilatoarele mecanice produse de cei mai important lideri în domeniu: Dräger, GE, Hamilton Medical, Maquet, Medtronic si Philips.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392