Circuite de ventilatie

Tehnologia circuitelor de ventilație Evaqua ™ este concepută pentru a reduce condensul. Un nivel scăzut de condens reduce probabilitatea întreruperii terapiei.

Circuitele Evaqua pentru ventilație mecanică asigură performanțe excepționale într-un sistem ușor de utilizat, astfel contribuie la creșterea eficacității îngrijirii pacientului și la reducerea intervenților necesare.

  • Minimizează condensul ramului de inspir și expir
  • Reduce necesitatea intervenției clinicianului pentru a deschide circuitul de respirație
  • Reduce problemele de ventilație (auto-PEEP, disincronie ventilatorie) cauzate de condensul circuitului mobil
  • Nu trebuie să se golească capcane de apă
  • Reduce acumularea de condens în filtre
  • Înlătură problemele de alarma a ventilatorului legate de condensul blocului expirator
  • Economisește timpul clinicianului
  • Sistem ușor de utilizat, 14 zile de utilizare

Ramul de inspir AirSpiral ™

Permite performanțe eficiente într-un interval mai larg de temperatura ambientală, reducind la minim condensul. Buzunarele de aer acționeaza ca bariere izolante intre condițiile ambientale și gazele livrate pentru a asigura o umiditate optima

Ramul de expir AirSpiral ™

Tehnologia Evaqua permite umiditatii sa se difuzeze liber prin peretele ramului de expir inainte de a avea posibilitatea sa condenseze si sa formeze apa lichida.
Aceast lucru permite menținerea PEEP si a sistemului inchis.

Sondele de temperatura si debit au fost integrate in circuit și in cartușul de senzor pentru a reduce probabilitatea unei configurații incorecte și a potențialului de alarma a sistemului.

Camera de umidificare cu umplere automată este compatibilă cu toate umidificatoarele din seria MR.

  • Mecanismul cu dubla plutire îmbunătățește siguranța pacientului, menținând în același timp un nivel constant de apă
  • Volumul compresibil constant permite livrarea consecventă a umidității

Detectarea temperaturii și a fluxului are loc prin capacele de sonda sigilate numite SensiDomes. Acestea permit măsurarea exactă a temperaturii și debitului, în timp ce acționează ca o bariera între sonde și gazele livrate.

Scăderea PEEP

Deschiderea unui circuit de respirație (pentru scurgerea condensului, schimbarea circuitelor etc.) introduce efectul potențial periculos al unei scaderi a PEEP.

Atunci când un circuit este deschis, umiditatea încărcată de bacterii sau picăturile de apă pot fi împrăștiate în mediu sau, în egală masură, pacientul și circuitul pot fi expuse bacteriilor din mediu.

Risc de infecție

Atunci cand un circuit este deschis, umiditatea incarcata de bacterii sau picaturile de apa pot fi imprastiate in mediu sau, in egala masura, pacientul și circuitul pot fi expuse bacteriilor din mediu.

Fisher & Paykel Healthcare este unul dintre cei mai renumiți producători de dispozitive și sisteme utilizate în ventilația non invazivă. În 1971 Fisher & Paykel a introdus pe piața primul sistem de umidificare pentru circuitele de ventilație, dedicat pacienților acuți, aflați în Terapie Intensivă.

După acest moment au continuat să dezvolte noi produse pentru terapie intensivă adulți și neonatologie având permanent în focus inovarea și colaborarea cu specialiștii de elită din domeniu.

În ultimii 50 de ani, mii de profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume au contribuit la proiectarea, designul și îmbunătățirea produselor Fisher & Paykel Healthcare.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392