Glidewire Advantage este un fir de ghidaj dedicat tuturor tipurilor de intervenții periferice, de la plasarea tecilor introducătoare până la accesul ilio-femoro-popliteal și intervenții sub nivelul genunchiului.

Glidewire Advantage combină manevrabilitatea excelentă cu suportul pentru diferite dispozitive în vederea traversării cu succes a leziunilor complexe, greu accesibile.

Shaftul proximal foarte rigid acoperit cu un strat PTFE oferă un suport excelent pentru orice dispozitiv. Componentele shaftului proximal și distal sunt îmbinate cu tehnologia unică de fuziune DuoCore pentru a asigura un control complet în deplasarea firului de ghidaj prin vasele de sânge.

Învelișul hidrofilic de tip “M Coat “ în partea distală asigură o foarte bună urmărire, în timp ce miezul din nitinol oferă performanțe antiîndoire și rezistență la deformare atât în partea distală, cât și în cea proximală.

fir de ghidaj

Terumo este una din cele mai importante companii în segmentele Cardiologie si Radiologie Interventionala  cu mai mult de 30% cota de piață la nivel mondial.

Terumo a introdus primul fir ghid pe piață în anul 1985 (Guidewire M Standard) și de atunci a continuat să dezvolte noi tipuri de fire de ghidaj cu caracteristici diferite, precum: retenție de formă, suport, flexibilitatea vârfului, antiindoire, durabilitatea vârfului etc.

Portofoliul Terumo oferă o mare varietate de produse pentru diagnostic utilizate în angiografie, cum ar fi teci introducătoare, baloane de dilatare, fire de ghidare și stenturi.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392