Terumo a creat Glidecath  pentru o aplicabilitate extinsă, accesibilitate în profunzime și selectivitate. Combinația dintre un lumen mare, profil redus și învelișul hidrofilic M Coat face ca Glidecath să ajungă până la cele mai mici vase anatomice.

Glidecath este fabricat dintr-un material flexibil care permite cateterului să urmărească firul de ghidaj în poziții distale și foarte selective, chiar și prin anatomii tortuoase unde cateterele standard nu pot naviga.

Glidecath este compatibil cu firul ghid de 0,038” și poate fi folosit ca și cateter de ghidaj pentru microcatetere precum Progreat.

Compatibilitatea sa avansată combinată cu debitul ridicat fac ca Glidecath să fie ideal pentru o gamă largă de aplicații diagnostice și terapeutice.

catatere pentru radiologie

Terumo este una din cele mai importante companii în segmentele Cardiologie si Radiologie Interventionala  cu mai mult de 30% cota de piață la nivel mondial.

Terumo a introdus primul fir ghid pe piață în anul 1985 (Guidewire M Standard) și de atunci a continuat să dezvolte noi tipuri de fire de ghidaj cu caracteristici diferite, precum: retenție de formă, suport, flexibilitatea vârfului, antiindoire, durabilitatea vârfului etc.

Portofoliul Terumo oferă o mare varietate de produse pentru diagnostic utilizate in  angiografie, cum ar fi teci introducatoare, baloane de dilatare, fire de ghidare si stenturi.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392