Chemoembolizarea transarterială (TACE) este cea mai frecventă terapie locală utilizată în tratarea carcinomului hepatocelular, atât în stadiile incipiente, cât și în stadiile intermediare sau avansate ale afecțiunii.

Terapia DEB TACE (chemoembolizare transarterială cu particule de embolizare)  maximizează eliberarea medicamentului ciotoxic la nivelul tumorii și garantează o foarte bună obstrucție a vaselor sanguine care alimentează dezvoltarea acesteia.

Particulele LifePearl sunt indicate pentru embolizarea vaselor sanguine care alimentează tumorile hipervasculare primare sau metastazele de la nivelul ficatului.

Microsferele se încarcă cu substanța chemo-terapeutică pe care o eliberează treptat, pe o perioadă de o săptămână.

Particulele Lifepearl se remarcă prin:

 

  • biocompatibilitate
  • proprietăți hidrofilice
  • calibrarea precisă a particulelor
  • posibilitatea de a fi încărcate cu diferite substanțe chemo-terapeutice: doxorubicin, irinotecan, idarubicin, epirubicin.

Acestea se găsesc în trei variante de dimensiuni: 100 ± 25 µm; ​200 ± 50 µm; ​400 ± 50 µm, volumul microsferelor fiind de de 2 ml.

Particulele de embolizare Lifepearl se livrează în seringi sterile preîncărcate de 20cc.

Terumo este lider mondial în segment cu mai mult de 30% cota de piață la nivel mondial.

Terumo a introdus primul fir ghid pe piață în anul 1985 (Guidewire M Standard) și de atunci a continuat să dezvolte noi tipuri de fire de ghidaj cu caracteristici diferite, precum: retenție de formă, suport, flexibilitatea vârfului, antiindoire, durabilitatea vârfului etc.

Portofoliul Terumo oferă o mare varietate de teci introducatoare, baloane de dilatare, fire de ghidare si stenturi.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392