NeopuffTM este un sistem de resuscitare cu piesa în T creat de compania Fisher & Payekel Healthcare pentru a furniza presiuni controlate, constante și exacte, independent de experiența utilizatorului. Sistemul poate furniza respirații asistate nou-născuților și sugarilor cu greutate de până la 10kg, atât în sala de nașteri, cât și în terapia intensivă neonatală.

Sistemul de resuscitare Neopuff poate administra concentrații ale oxigenului între 21% și 100%, oferind posibilitatea de a controla PIP-ul și de a preveni administrarea de aer la presiuni prea ridicate.

Resuscitatorul Neopuff are un manometru exact și ușor de citit și poate fi montat atât pe stativ, cât și pe masa radiantă sau incubator.
Neopuff poate fi utilizat cu circuite de resuscitare cu piesa în T clasice, ergonomice sau incalzite ce pot fi conectate atât la masca (disponibilă în mai multe mărimi), cât și la tub endotraheal.

How to set up and use the F&P Neopuff™ Infant Resuscitator | F&P Healthcare

Fisher & Paykel Healthcare este unul dintre cei mai renumiți producători de dispozitive și sisteme utilizate în ventilația non invazivă. În 1971 Fisher & Paykel a pus pe piata primul sistem de umidificare pentru circuitele de ventilație, dedicat pacienților acuți, aflați în Terapie Intensivă.

După acest moment au continuat să dezvolte noi produse pentru terapie intensivă adulți și neonatologie având permanent în centru inovarea și colaborarea cu specialiștii de elită din domeniu.

În ultimii 50 de ani, mii de profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume au contribuit la proiectarea, designul și îmbunătățirea produselor Fisher & Paykel Healthcare.

 

Ca promotori ai oxygenoterapiei cu debit crescut, Fisher & Paykel a jucat un rol important in pandemia COVID 19.  Terapia Optiflow™ a fost si este folosita ca una din cele mai importante proceduri pentru tratarea pacientilor infectati cu SARS-CoV-2 ce necesita support respirator.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392