Există o bază solidă de informații despre aplicațiile terapiei Nasal High Flow la nou-născuți și copii, iar experiența spitalelor care utilizează această terapie este foarte utilă.

Nasal High Flow oferă o serie de beneficii în comparație cu terapia standard cu oxigen. Optiflow Junior 2 este o interfață fără etanșare concepută special pentru cerințele de flux și caracteristicile anatomice ale nou-născuților, sugarilor și copiilor tratați cu NHF.

Beneficiile terapiei Nasal High Flow (NHF) la nou-născuți, sugari și copii:

  • Asigură presiune dinamica pozitivă, cu rol în reducerea efortului asociat respirației, vital pentru creșterea și dezvoltarea nou-născutului
  • Furnizeaz oxigenul suplimentar necesar
  • Reducerea spațiului mort anatomic
  • Previne deshidratarea căilor aeriene
  • îmbunătățește confortul pacientului

Circuitul de oxigenoterapie neonatala Fisher & Paykel ce include camera de umidificare cu sistem de autoumplere nu formează condens, în timp ce canula Optiflow Junior, cu tehnologia WaveFlex, este simplu, sigur de fixat și repoziționat. Gama variată de dimensiuni ale canulei Optiflow Junior asigură adaptarea perfecta la dimensiunile și greutatea pacientului.

foto - Oxigenoterapie

Canula nazală Optiflow Junior este adaptată perfect fizionomiei nou-născuților și copiilor pentru a asigura administrarea de aer și oxigen la debite mari în timpul terapiei Nasal High Flow.

Caracteristici:

  • Tehnologia Waveflex asigură stabilitatea canulei în timpul mișcărilor faciale sau atunci când obrajii sunt comprimați
  • Gama variată de dimensiuni permite administrarea unor debite ale amestecului de gaze adaptate greutățiiși nevoilor fiecarui pacient
  • Aplicarea și retasarea canulei de oxigenoterapie sunt acum mai sigure și simple ca oricând datorită plasturilor Wigglepads
  • Tubulatura FlexiTube a canulei este realizată dintr-un material cu proprietăți de eliminare a condensului. Aceasta este flexibilă, dar în același timp nu se obturează
  • Designul anatomic asigură minimizarea contactului cu septul nazal, contribuind astfel la diminuarea considerabilă a traumei nazale.

Kit-urile de tranziție Optiflow Junior 2 permit tranziția de la ventilația invazivă sau CPAP la terapia NHF, fără schimbarea circuitului de ventilație.

Fisher & Paykel Healthcare este unul dintre cei mai renumiți producători de dispozitive și sisteme utilizate în ventilatia non invazivă. În 1971 Fisher & Paykel a pus pe piață primul sistem de umidificare pentru circuitele de ventilație, dedicat pacienților acuți, aflați în Terapie Intensivă.

După acest moment au continuat să dezvolte noi produse pentru terapie intensivă adulți și neonatologie având permanent în centru inovarea și colaborarea cu specialiștii de elită din domeniu.

În ultimii 50 de ani, mii de profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume au contribuit la proiectarea, designul și îmbunătățirea produselor Fisher & Paykel Healthcare.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392