În România echipamentele Stockert reprezintă mai mult de 95% din piața pompelor de circulație extracorporală. În prezent sunt utilizate 30 de echipamente S3 și peste 25 de echipamente model S5.

Pompa S5

Pompa de circulație extracorporală S5 setează noi standarde de funcționalitate, flexibilitate și calitate devenind cel mai folosit echipament pentru circulație extracorporală atât la nivel internațional cât și în țara noastră.

Conceptul echipamentului este unul modular, contribuind astfel la reducerea timpului dedicat mentenanței zilnice. Sistemul poate fi modificat și extins, cu scopul de a facilita utilizarea și configurarea componentelor și accesoriilor individuale, oferind astfel posibilitatea de cuplare instant a modulelor chiar și în timpul operațiilor.

Fiecare modul este controlat de un procesor individual. În situația în care funcționalitatea unui modul este întreruptă, celelalte  module nu vor fi afectate. Siguranța oferită pacientului este punctul forte al echipamentului.

Carcasa consolei găzduiește și protejează întregul circuit electronic, inclusiv sursa de alimentare centrală și alimentarea neîntreruptă de urgență (UPS), iar rolele consolei pot fi blocate separat, oferind astfel un plus de siguranță de care este nevoie în timpul intervențiilor pe cord deschis.

Panoul central conține afișaje distincte pentru urmărirea tuturor parametrilor (temperatura, presiune, nivel) și gestionarea alarmelor ce vor fi semnalizate grafic și acustic.

Sistemul permite afișarea parametrilor modulelor disponibile și totodată introducerea datelor cu algoritm de calcul BSA ( suprafața corporală).

Pompa S5 permite ca doza de cardioplegie să poată fi livrată automat sau la comanda perfuzionistului.  Pe ecran sunt afișate cantitatea și timpul de livrare, sporind astfel gradul de funcționalitate al echipamentului.

LivaNova este o companie cu tradiție în producția de dispozitive și tehnologie medicală, cu o experiență vastă în domeniile Cardiovascular și Neuromodulație. Scopul principal este îmbunătățirea vietii pacienților din întreaga lume.

Ca lider mondial în soluții cardiovasculare și neuromodulare, LivaNova este dedicată progresului și dezvoltării de noi terapii care să aibă un puternic impact în domeniul sănătății.

LivaNova este dedicată, de asemenea, celor mai înalte standarde și acționează la cel mai înalt nivel de etică și conformitate in afaceri.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392