Carboseal Valsalva reproduce forma nativa a sinusului, reducand solicitarea anastomozei coronare. Proiectarea conductului incurajeaza formarea naturala a vortexului sistolic.

Carbomedics Carbo-Seal AAP include Valva Aortica Standard Carbomedics, cu performante tromboembolice de neegalat, o hemodinamica excelenta si care nu prezinta defecte structurale postoperatorii.

Conductele valvulate aortice CarboSeal ofera o manevrare mai usoara si suturare in comparative cu materialele din velur.

 

Tesatura

  • cu o porozitate foarte scazuta are ca rezultat scurgeri, sangerari si iritatii reduse.

 

Conductele Carboseal;

  • sunt implantate de peste 20 de ani fara o singura defectiune structurala postoperatorie raportata.

 

Puncte forte

  • ofera o manevrare mai usoara si suturare in comparatie cu materialele din velur.

 

Orientarea verticala a pliurilor faciliteaza anastomoza coronariana, imita sinusul nativ si reduce stresul asupra anastomozelor coronariene. Designul sinusurilor ajuta la formarea naturala a vortexului sistolic.

Carbomedics Carboseal este impregnat cu gelatina si favorizeaza vindecarea naturala, spre deosebire de colagen este si mai rapida, iar raspunsul inflamator este redus.

Conform studiului „J.J. Appoo, A. Pochettino, K.F. Cornelius, J.E. Bavaria; Spitalul Universitar din Pennsylvania, Philadelphia, Pennsylvania, Statele Unite; Prezentata la reuniunea Societatii de boli cardiovasculare, iunie 2005”, in ciuda gradului de complexitate a interventiilor supuse studiului, acest conduct este o proteza foarte buna pentru procedura Bentall.

Poate fi utilizat pentru o varietate mare de interventii de patologie aortica.

LivaNova este o companie multinatională de tehnologie medicală, cu o experiență vastă în dezvoltarea aparaturilor medicale. Scopul principal este acela de a îmbunătăți viața pacienților din întreaga lume.

Ca lider mondial în soluții cardiovasculare și neuromodulare, LivaNova este dedicată progresului și dezvoltării de noi terapii semnificative care au un impact important in domeniul sănătății.

LivaNova este dedicată, de asemenea, celor mai înalte standarde și acționează la cel mai înalt nivel de etică și conformitate cu afacerile.

Compania a dezvoltat oxigenatoarele Inspire ca solutie a cerintelor perfuzionistilor legate de un debit optimizat.

La nivelul cailor aeriene ale unui pacient sanatos, aerul este incalzit in tractul respirator superior si este saturat cu vapori de apa la temperatura corpului (37oC, 44mg/L), insa in timpul ventilatiei invazive tractul respirator superior si, impreuna cu acesta, mecanismele sale de protectie si umidificare nu sunt functionale.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392