Chirurgia cardiovasculară, prin tehnologia minim invazivă, a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă și un grad de răspândire tot mai mare în ultimii ani și în România, datorită beneficiilor majore și a rezultatelor obținute.

Datorită chirurgiei minim invazive sunt eliminate o parte dintre efectele neplăcute asociate în mod normal intervențiilor pe cord deschis.

Abordarea companiei LivaNova în chirurgia cardiovasculară minim invazivă (MICS) este aceea de a crea produse în vederea minimizării efectelor intervențiilor clasice. LivaNova aduce pe piață o gamă largă de canule de înaltă performanță care oferă siguranță și eficiență.

Produsele reprezintă o soluție completă și dedicată pentru reducerea gradului de invazivitate generală a procedurilor.

Canulele sunt special concepute pentru proceduri minim invazive și oferă o hemodinamică de înaltă performanță fiind esențiale pentru îmbunătățirea stării pacienților.

Chirurgie minim invaziva

Beneficiile intervențiilor chirurgicale cardiovasculare minim invazive:

  • Timpul de spitalizare este redus considerabil
  • Riscul de infecții și sângerare post-operatorie este scăzut
  • Recuperarea pacientului este rapidă
  • Impactul post operator negativ ce apare uzual în operații clasice este diminuat

LivaNova este o companie cu tradiție în producția de dispozitive și tehnologie medicală, cu o experiență vastă în domeniile Cardiovascular și Neuromodulație. Scopul principal este îmbunătățirea vieții pacienților din întreaga lume.

Ca lider mondial în soluții cardiovasculare și neuromodulare, LivaNova este dedicată progresului și dezvoltării de noi terapii care să aibă un puternic impact în domeniul sănătății.

LivaNova este dedicată, de asemenea, celor mai înalte standarde și acționează la cel mai înalt nivel de etică și conformitate în afaceri.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392