Chirurgie cardiaca si chirugie vasculara
Oxigenator Inspire

Consumabile Bypass cardiopulmonar

Inspire este singurul oxigenator pentru adulți complet optimizat, cu un impact al hemodiluției scăzut și performanță maximă pentru un debit de până la 8 LPM. Ușor și sigur de manipulat.

Chirurgie minim-invazivă

Chirurgia cardiovasculară, prin tehnologia minim invazivă, a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă și un grad de răspândire tot mai mare în ultimii ani și în România, datorită beneficiilor majore și a rezultatelor obținute.

Prin procedurile minim invazive sunt eliminate o parte dintre efectele neplăcute asociate în mod normal intervențiilor clasice pe cord deschis.

chirurgie-minim
Pompe circulatie extracorporeala

Pompe circulație extracorporeală

Pompa de circulație extracorporeală S5 setează noi standarde de funcționalitate, flexibilitate și calitate devenind cel mai folosit echipament pentru circulație extracorporeală atât la nivel mondial cât și în țara noastră.

Pulverizator CO2

Sternotomia completă necesită un debit de CO2 de 10l/min pentru a compensa pierderea continuă de CO2 din cauza difuziei, aspirației și mișcărilor inimii. Studiile arată că în timpul intervenției pe cord deschis este necesar un flux ridicat de CO2, fără turbulențe.

pulverizator Co2