stent tansei Stent Ryurei Ultimaster

Stenturile din gama Ultimaster concepute de Terumo prezintă rezultate clinice datorită tehnologiilor inovatoare folosite la fabricarea acestora.

Ultimaster este un stent coronarian cu polimer biodegradabil ce dispune de cele mai noi tehnologii de fabricație în materie de stenturi coronariene disponibile pe piața în acest moment.

Ultimaster se remarcă prin:

 • designul optimizat pentru a oferi rezultate excepționale chiar și în cele mai complicate cazuri
 • flexibilitatea materialului care permite navigarea prin leziunile dificile și vasele tortuoase
 • învelişul hidrofil renumit de la Terumo, ce oferă flexibilitatea sporită a stentului şi tranziţie lină stent-balon
 • noua platformă cu design anatomic cu tehnologie de eliberare optimă a substanţei active pentru siguranța pe termen lung

Polimerul şi substanţa activă (sirolimus) sunt eliberate simultan şi absorbite în decurs de 3-4 luni.  Învelişul este adaptat pentru a facilita vindecarea vasculară.

Pe lângă caracteristicile specifice întregii game Ultimaster, mai exact, învelișul inovator de copolimer bioresorbabil PDLLA-PCL (poli (D, L- lactidă-co-caprolactonă)) care constă într-un strat polimeric aplicat doar pe partea abluminală a stentului pentru o plasare eficientă și ghidată a substanței medicamentoase, Ultimaster Tansei se remarcă prin:

 • platforma unică cu design optimizat pentru procedurile de bifurcație.
 • a demonstrat o mai bună capacitate de împingere (+38%)
 • o rezistență mai mare a curburii (+46%)
 • o mai bună capacitate de urmărire prin anatomia greu accesibilă (+29%)
 • o mai mare forță de transmisie, chiar și cu un sprijin insuficient de ghidare a cateterului (+78%)
 • învelișul abluminal care permite o doză de medicament optimizată de sirolimus pentru o lungime a stentului de 3, 9 µg/mm
 • PCL adăugat la PDLLA  care crește elasticitatea acoperirii bioresorbabile a polimerului

Tehnologia unică de acoperire graduală exclude acoperirea cu substanță medicamentoasă a părților stentului care prezintă cea mai mare tensiune fizică, model ce reduce riscul de crăpare și clivare a polimerului chiar și atunci când stentul este supraextins.

Resorbția simultană a polimerului și eliberarea medicamentului au loc pe parcursul a 3-4 luni pentru o recuperare completă a vasului de sânge.

 

Un studiu inițiat independent a arătat o capacitate de expansiune a stentului de până la 5,8 mm cu modelului mare Ultimaster (3,5-4,0 mm) și de până la 4.3 mm pentru modelul de stent workhorse (2.25-3.0 mm).
Sistemul de implantare a stenturilor farmacologic active Ultimaster Tansei Sirolimus cuprinde diametre între 2.25 mm și 4.0 mm și lungimi intre 9 mm si 38 mm. Cu 54 de mărimi, Ultimaster Tansei face posibilă tratarea unei game mai largi de leziuni, permițând medicului să trateze un număr mai mare de pacienți.
Ultimaster Tansei oferă in plus fata de Ultimaster o nouă lungime de 21 mm, pentru o dimensionare mai preciză a leziunii.

Terumo este una din cele mai importante companii în segmentele Cardiologie și Radiologie Intervențională cu mai mult de 30% cota de piață la nivel mondial.

Terumo a introdus primul fir ghid pe piață în anul 1985 (Guidewire M Standard) și de atunci a continuat să dezvolte noi tipuri de fire de ghidaj cu caracteristici diferite, precum: retenție de formă, suport, flexibilitatea vârfului, antiindoire, durabilitatea vârfului etc.

Portofoliul Terumo oferă o mare varietate de produse pentru diagnostic utilizate în angiografie, cum ar fi teci introducătoare, baloane de dilatare, fire de ghidare și stenturi.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392