angioseal Dispozitiv de inchidere vasculara Dispozitiv de compresie radiala

Angio-Seal este dispozitivul medical utilizat pentru realizarea hemostazei și singurul care poate fi folosit pentru vase cu diametru mai mic de 5mm. Cele mai mari beneficii ale dispozitivului sunt reducerea timpului și a complicațiilor post-procedurale. Designul permite fixarea acestuia aproape de peretele arterial, fără a afecta circulația sanguină și fără stenoză reziduală.

FemoSeal este un dispozitiv medical proiectat pentru reducerea timpului de hemostază și închiderea locului puncției arteriale femurale la pacienții care au suferit proceduri de diagnostic sau intervenționale cu teacă procedurală de 7F (2,33 mm) sau mai mică (diametrul minim al arterei de 5 mm).

TR Band este un dispozitiv de compresie conceput pentru a asista hemostaza arterei radiale după o procedură transradială.

La nivel mondial, peste 25 de milioane de dispozitive Angio-Seal au fost folosite în 25 de ani începând cu lansarea acestuia pe piață.

Angio-Seal se remarcă prin:

 • riscul de complicații este redus semnificativ
 • hemostaza în urma procedurilor intervenționale se realizează mult mai rapid și cu o rata de reușită de peste 99,7%
 • recuperarea pacientului este mai rapidă, iar timpul de spitalizare este redus
 • toate componentele dispozitivului sunt complet resorbabile
 • dispozitivul de închidere este resorbit în procent de 95% după numai 42 zile și complet resorbite, în termen de 60-90 zile.
Dispozitiv de inchidere vasculara

FemoSeal are următoarele caracteristici importante:

 • Timpul mediu până la hemostază (TTH) este de 1 minut

 • toate componentele sunt complet bioresorbabile

FemoSeal realizează o închidere vasculară activă utilizând 3  componente bioabsorbabile pentru sigilarea activă a arteriotomiei:

 • Două discuri polimerice bioabsorbabile – un disc interior extins intra-arterial și un disc de blocare exterior extins pe peretele exterior al arterei
 • Hemostaza se realizează prin etanșarea arteriotomiei dintre cele două discuri, care sunt menținute împreună prin suturi bioabsorbabile complete cu blocare prin frecare

TR Band are următoarele caracteristici importante:

 • Compresia selectivă a arterei radiale pentru a permite revenirea sângelui și pentru a păstra permeabilitatea
 • Structură transparentă pentru controlul vizual al părții de puncție
 • Două lungimi de benzi disponibile pentru o potrivire precisă și un confort optim al pacientului
 • Curelele Velcro fac aplicarea rapidă și simplă

Prin structura transparentă concepută pentru controlul vizual și compresia selectivă a arterei radiale pentru a permite revenirea sângelui și păstrarea permeabilității, TR Band ajută la menținerea permeabilității arterei radiale în momentul hemostazei pentru a preveni ocluzia viitoare a arterei radiale

Terumo este una din cele mai importante companii în segmentele Cardiologie si Radiologie Interventionala  cu mai mult de 30% cota de piață la nivel mondial.

Terumo a introdus primul fir ghid pe piață în anul 1985 (Guidewire M Standard) și de atunci a continuat să dezvolte noi tipuri de fire de ghidaj cu caracteristici diferite, precum: retenție de formă, suport, flexibilitatea vârfului, antiindoire, durabilitatea vârfului etc.

Portofoliul Terumo oferă o mare varietate de produse pentru diagnostic utilizate în angiografie, cum ar fi teci introducătoare, baloane de dilatare, fire de ghidare și stenturi.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392