angioseal

Angio-Seal este dispozitivul medical utilizat pentru realizarea hemostazei și singurul care poate fi folosit pentru vase cu diametru mai mic de 5mm. Cele mai mari beneficii ale dispozitivului sunt reducerea timpului și a complicațiilor post-procedurale. Designul permite fixarea acestuia aproape de peretele arterial, fără a afecta circulația sanguină și fără stenoză reziduală.

La nivel mondial, peste 25 de milioane de dispozitive Angio-Seal au fost folosite în 25 de ani începând cu lansarea acestuia pe piață.

Angio-Seal se remarcă prin:

  • riscul de complicații este redus semnificativ
  • hemostaza în urma procedurilor intervenționale se realizează mult mai rapid și cu o rata de reușită de peste 99,7%
  • recuperarea pacientului este mai rapidă, iar timpul de spitalizare este redus
  • toate componentele dispozitivului sunt complet resorbabile
  • dispozitivul de închidere este resorbit în procent de 95% după numai 42 zile și complet resorbite, în termen de 60-90 zile.

Terumo este una din cele mai importante companii în segmentele Cardiologie si Radiologie Interventionala  cu mai mult de 30% cota de piață la nivel mondial.

Terumo a introdus primul fir ghid pe piață în anul 1985 (Guidewire M Standard) și de atunci a continuat să dezvolte noi tipuri de fire de ghidaj cu caracteristici diferite, precum: retenție de formă, suport, flexibilitatea vârfului, antiindoire, durabilitatea vârfului etc.

Portofoliul Terumo oferă o mare varietate de produse pentru diagnostic utilizate în angiografie, cum ar fi teci introducătoare, baloane de dilatare, fire de ghidare și stenturi.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392