Fir de ghidaj radiologie interventionala

Runthrough NS reprezintă gama de ghiduri pentru angioplastie PTCA destinate utilizării în procedurile de cardiologie intervențională.

Tehnologia de îmbinare Duo Core din familia Runthrough NS asigură un control mai bun și o flexibilitate mult mai mare a direcției. Arborele din oțel inoxidabil și nitinol asigură o transmisie superioară. Acoperirea hidrofilă „M Coat” permite o manipulare lină chiar și în anatomia sinuoasă.

Terumo este una din cele mai importante companii în segmentele Cardiologie si Radiologie Interventionala  cu mai mult de 30% cota de piață la nivel mondial.

Terumo a introdus primul fir ghid pe piață în anul 1985 (Guidewire M Standard) și de atunci a continuat să dezvolte noi tipuri de fire de ghidaj cu caracteristici diferite, precum: retenție de formă, suport, flexibilitatea vârfului, antiindoire, durabilitatea vârfului etc.

Portofoliul Terumo oferă o mare varietate de produse pentru diagnostic utilizate in  angiografie, cum ar fi teci introducatoare, baloane de dilatare, fire de ghidare si stenturi.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392