Filtru vena cava

Filtrul Aegisy™ Vena Cava este proiectat pentru livrarea percutanată în vena cavă inferioară (IVC) pentru a oferi protecție împotriva emboliei pulmonare. 

Filtru protectie vena cava

Filtrul Aegisy™ Vena Cava este proiectat pentru livrarea percutanată în vena cavă inferioară (IVC), prin abord femural sau jugular sub ghidaj fluoroscopic sau ultrasunete pentru a oferi protecție împotriva emboliei pulmonare, prin captarea cheagurilor de sânge la pacienții cu pacing cardiac transvenos.

Filtrul Aegisy™ Vena Cava poate fi plasat permanent în vena cava inferioară pentru prevenirea emboliei pulmonare sau poate fi scos  după o perioadă de timp (până la 14 zile inclusiv) ca filtru recuperabil.

Filtrul Aegisy™ Vena Cava este livrat cu un kit de introducere care conține o teacă de livrare 6F, un dilatator de vas, un cablu de livrare 4,5F și un încărcător 6F. Filtrul este conectat cu cablul de livrare și preîncărcat în încărcător.

LifeTech Scientific Corporation („LifeTech Scientific”) este compania lider specializată în dispozitive medicale intervenționale minim invazive utilizate în tratarea bolilor cardio-cerebrovasculare și vasculare periferice.

LifeTech Scientific are ca principal obiectiv inovația, considerând în același timp calitatea produselor ca bază de dezvoltare. Compania cooperează într-un mod activ în domeniul medical și oferă soluții clinice performate pentru medici și pentru pacienți la nivel global.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392