Radifocus Teaca introducatoare

Primul fir de ghidaj Terumo a fost lansat pe piață în anii ’80 (Guidewire M Standard) și încă de atunci a dezvoltat și lansat noi variante perfecționate de fire de ghidaj cu proprietăți hidrofilice unice.

Firele de ghidaj sunt utilizate pe scară largă în toate tipurile de proceduri, de la cardiologie intervențională, intervenții periferice, oncologie intervențională până la proceduri nonvasculare, cum ar fi aplicații endoscopice și urologice (drenaj și plasare endoproteze).

Firele de ghidaj Radifocus oferă:

  • retenție de formă, suport
  • flexibilitatea vârfului
  • rezistență la îndoire
  • durabilitatea vârfului
  • asigurară suportul pentru diferite dispozitive (baloane, stenturi, catetere)
  • traversarea vaselor cu leziuni tortuase

Firele de ghidare au o construcție unitară dintr-un singur nucleu de nitinol și un strat hidrofil “M Coat”, care este o marcă înregistrată a Terumo Corporation.

Portofoliul Terumo oferă o mare varietate de teci introducătoare atât pentru abord radial, cât și pentru abord femural. În acest moment, Terumo este lider de piață cu o cotă de peste 40%. Principalul obiectiv Terumo este acela de a a minimiza trauma si a reduce complicatiile.

Tecile introducătoare Radifocus se remarcă prin:

  • designul conic optim al vârfului și dilatatorului pentru o introducere percutană lină și atraumatică (tehnologia TIF – Total Integrated Fit)
  • valva de hemostază care protejează împotriva refluxului sanguin și aspirarea aerului
  • teaca radiopacă subțire cu manșon rezistent la cudare
  • siguranța Snap-On/Click-Off care asigură deblocarea dilatatorului cu o singură mână

Glidesheath Slender este cea mai bună opțiune în ceea ce priveste dimensiunile diametrelor pentru procedurile care necesită teci de 5, 6 și 7 Fr. Tehnologia care stă la baza noilor teci introducătoare Glidesheath Slender a permis producerea unui înveliș exterior mai subțire, astfel reducându-se diametrul exterior al tecii introducătoare cu 1 Fr, menținând în același timp echivalentul cu diametrul interior (diametru exterior de 5F, diametru interior de 6F). Teaca este concepută pentru a maximiza rezultatele procedurale, sprijinind intervenția transradială în fiecare zi.

Datorită acestei tehnologii, Glidesheath Slender ajută la reducerea riscului de ocluzie la nivelul arterei radiale, la reducerea spasmelor și la realizarea mult mai rapidă a hemostazei.

De asemenea, Glidesheath Slender dispune de designul conic optim al vârfului și dilatatorului pentru o introducere percutană lină și atraumatică (tehnologia TIF – Total Integrated Fit)

Glidesheath Slender are acoperire hidrofilică cu Polimer M.

Terumo este una din cele mai importante companii în segmentele Cardiologie si Radiologie Intervențională, cu mai mult de 30% cota de piață la nivel mondial.

Terumo a introdus primul fir ghid pe piață în anul 1985 (Guidewire M Standard) și de atunci a continuat să dezvolte noi tipuri de fire de ghidaj cu caracteristici diferite, precum: retenție de formă, suport, flexibilitatea vârfului, antiîndoire, durabilitatea vârfului etc.

Portofoliul Terumo oferă o mare varietate de produse pentru diagnostic utilizate în angiografie, cum ar fi teci introducătoare, baloane de dilatare, fire de ghidare și stenturi.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392