Slide Slide

Firele de ghidare sunt utilizate pe scară largă în toate tipurile de proceduri, de la cardiologie intervențională, intervenții periferice, oncologie intervențională până la proceduri nonvasculare, cum ar fi aplicații endoscopice și urologice (drenaj și
plasare endo-proteze).

Terumo a introdus primul fir ghid pe piață în anul 1985 (Guidewire M Standard) și de atunci a continuat să dezvolte noi tipuri de fire de ghidaj cu caracteristici diferite, precum: retenție de formă, suport, flexibilitatea vârfului, antiindoire, durabilitatea vârfului etc.

Firele de ghidare sunt utilizate în diferite scopuri, cum ar fi:

  • Gasirea caii corecte de navigare prin anatomiavaselor sanguine
  • Asigurarea de suport pentru diferite catetere
  • Traversarea unei leziuni
  • Furnizarea suportului necesar diferitelor dispozitive (baloane, stenturi).

Terumo oferă o gamă largă de fire de ghidare: GW-M standard, GW-M Stiff, GW-M cu marker radiopac, GW-M non-vascular, Guidewire GT cu bobină de aur, Glideware Advantage.

Firele de ghidare vin în diferite configurații, cum ar fi:

  • Lungimi: 50 -450 cm
  • Diametre: 0.018’’; 0.025’’; 0.032’’; 0.035’’; 0.038’’
  • Lungimea varfului flexibil: 1, 3, 5, 8 cm

Firele de ghidare au o constructie unitara dintr-un singur nucleu de nitinol și un strat hidrofil “M Coat”, care este o marcă inregistrata a Terumo Corporation.

Datorită acestei construcții și a acoperirii hidrofile, firele de ghidare asigură o navigare atraumatică excelentă prin toate tipurile de vase.

Teaca introducatoare este un dispozitiv folosit in cardiologia intervenționala. Acesta este introdus în organism pentru a oferi un acces sigur și stabil pentru alte dispozitive cum ar fi fire de ghidare și catetere în arteră.

Teaca introducatoare este utilizata în timpul procedurilor percutanate, cum ar fi angiografia și angioplastia.

Unele dintre celelalte funcții ale tecilor introducatoare sunt: prevenirea sângerării, introducerea medicamentelor și a substantei de contrast, prelevarea de probe de sânge.

În acest moment, Terumo este lider de piață cu o cota de peste 40%.

Portofoliul Terumo oferă o mare varietate de teci introducatoare atât pentru abord radial, cât și pentru abord femural.

Produsele care se află în portofoliul Terumo sunt: Radifocus Introducer II Kit standard, Radifocus Introducer II Transradial Kit, Radifocus Introducer II Pediatric Kit, Radifocus Introducer II Transradial Kit M Coat.

Un kit introducator constă din: teacă, dilatator, minighid, tub lateral, robinet cu trei cai si ac de puctie.

Acestea vin în diametre de la 4F la 11F și lungimi de la 5 la 25 cm.

Glidesheath Slender oferă cea mai buna opțiune in ceea ce priveste dimensiunile diametrelor pentru procedurile care necesită teci de 5, 6 și 7 Fr. Tehnologia care sta la baza noilor teci introducatoare Glidesheath Slender a permis producerea unui invelis exterior mai subtire, astfel reducandu-se diametrul exterior al tecii introducatoare cu 1 Fr, menținând în același timp echivalentul cu diametrul interior (diametru exterior de 5F, diametru interior de 6F). Teaca este concepută pentru a maximiza rezultatele procedurale, sprijinind intervenția transradială în fiecare zi.

Datorita acestei tehnologii, Glidesheath Slender ajuta la reducerea riscului de ocluzie la nivelul arterei radiale, la reducerea spasmelor si la realizarea mult mai rapida a hemostazei.

Este disponibila in 3 dimensiuni: 5F, 6F, 7F avand lungimea tecii de 10 si 16 cm.

De asemenea Glidesheath Slender dispune de tehnologia TIF (Total Integrated Fit) – aceasta traducandu-se printr-o tranzitie cat mai facila intre elementele tecii introducatoare: teaca, dilatator, canula.

Glidesheath Slender are acoperire hidrofilica cu Polimer M.

Terumo este lider mondial în segment cu mai mult de 30% cota de piață la nivel mondial.

Terumo a introdus primul fir ghid pe piață în anul 1985 (Guidewire M Standard) și de atunci a continuat să dezvolte noi tipuri de fire de ghidaj cu caracteristici diferite, precum: retenție de formă, suport, flexibilitatea vârfului, antiindoire, durabilitatea vârfului etc.

Portofoliul Terumo oferă o mare varietate de teci introducatoare, baloane de dilatare, fire de ghidare si stenturi.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392