Dispozitiv de compresie radiala

TR Band este un dispozitiv de compresie conceput pentru a asista hemostaza arterei radiale după o procedură transradială.

TR Band are următoarele caracteristici importante:

  • Compresia selectivă a arterei radiale pentru a permite revenirea sângelui și pentru a păstra permeabilitatea
  • Structură transparentă pentru controlul vizual al părții de puncție
  • Două lungimi de benzi disponibile pentru o potrivire precisă și un confort optim al pacientului
  • Curelele Velcro fac aplicarea rapidă și simplă

Prin structura transparentă concepută pentru controlul vizual și compresia selectivă a arterei radiale pentru a permite revenirea sângelui și păstrarea permeabilității, TR Band ajută la menținerea permeabilității arterei radiale în momentul hemostazei pentru a preveni ocluzia viitoare a arterei radiale

Terumo este una din cele mai importante companii în segmentele Cardiologie și Radiologie Intervențională cu mai mult de 30% cota de piață la nivel mondial.

Terumo a introdus primul fir ghid pe piață în anul 1985 (Guidewire M Standard) și de atunci a continuat să dezvolte noi tipuri de fire de ghidaj cu caracteristici diferite, precum: retenție de formă, suport, flexibilitatea vârfului, antiindoire, durabilitatea vârfului etc.

Portofoliul Terumo oferă o mare varietate de produse pentru diagnostic utilizate în angiografie, cum ar fi teci introducătoare, baloane de dilatare, fire de ghidare și stenturi.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392