Webinar Series – Cum să abordăm provocările epilepsiei farmaco-rezistente la adulți și cum funcționează Terapia VNS
17 April 2021

Webinar Series – Save the dates! 22, 27, 29 Aprilie 2021 – 17:00

Eximia Medical vă invită să participați la sesiunile online organizate de Livanova Campus Webinars – “Cum să abordăm provocările epilepsiei farmaco-rezistente la adulți și cum funcționează Terapia VNS. “

 

22.04.2021

Prima sesiune a simpozionului este dedicată  provocărilor des întâlnite în cazul adulților cu epilepsie rezistentă la tratamentul medicamentos.

Cei care ne vor vorbi despre aceste provocări sunt:

Dr. Rajiv Mohanraj, The Manchester Centre of Clinical Neurosciences, UK

Prof. Kristl Vonck, Ghent University Hospital, Belgium

27.04.2021

Cea de-a doua sesiune este dedicate modului ]n care terapia VNS poate schimba viața pacienților.

Speakerii:

Prof. Kristl Vonck, Ghent University Hospital, Belgium

Dr. Richard Selway – Kings College Hospital, UK

Dr. Oliver Hennin, National Centre for Epilepsy, Sandvika Oslo University Hospital, Norway

29.04.2021

Sesiunea cu numărul trei este dedicată managementului administrării terapiei VNS, sesiune la care îi vom avea drept formatori pe:

Prof. Riem El Tahry, Clinique Universitaire St. Luc, Belgium

Dr. Yaroslav Winter, Unioversitatsklinik Mainz, Germany

    Prelucrarea datelor cu caracter personal

    Prevederile Regulamentului European 2016 / 679 privind protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal au devenit aplicabile începând cu data de 25 mai 2018.

    Pentru că ne dorim ca întreaga noastră activitate din mediul online să se desfășoare conform acestui regulament, vă reamintim că Eximia Medical Srl colectează și prelucrează date cu caracter personal în scopul exclusiv de realizare a serviciilor angajate în conformitate cu obiectul său de activitate.

    Pentru a vă putea trimite invitații la evenimentele științifice organizate de Eximia Medical Srl sau în colaborare cu alte entități, care la rândul acestora organizează evenimente științifice, pentru a vă transmite informații referitoare la desfășurarea evenimentului precum înregistrarea de participare, accesul în plaforma virtuală, informații legate de program și speakerii evenimentului, vor fi necesare date precum adresa dumneavoastră de e-mail, numărul de telefon și specializarea medicală, uneori de localitatea și instituția medicală în care vă desfășurați activitatea.

    De aceea, pentru fiecare eveniment, avem nevoie de acceptul dumneavoastră pentru prelucrarea acestor date. Bineînțeles, oricând doriți, puteți renunța la acordul prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul de a vă informa cu privire la următoarele evenimente medicale organizate de Eximia Medical Srl sau evenimente științifice organizate în colaborare cu alte entități. O notificare la adresa gdpr@eximiamedical.ro este de ajuns pentru a vă șterge datele cu caracter personal din baza noastră de date.