Tratamentul bifurcațiilor coronariene – Workshop
11 October 2022

Save the date!  27 Octombrie 2022

Eximia Medical și Terumo Learning Edge vă invită să participați la workshop-ul “Tratamentul bifurcațiilor coronariene” din data de 27 octombrie 2022, ora 10:00, incinta hotelului Crowne Plaza, Bdul Poligrafiei Nr. 1. Acest eveniment este moderat de doctorul Marin Postu, medic cardiolog în cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” și Fellow al Societății Europene de Cardiologie și de doctorul Ștefan Moț, medic cardiolog intervenționist la Institutul Inimii “Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.

 În cadrul acestui workshop veți putea urmări în direct un caz LIVE transmis din Massy, Franța și veți primi informații despre:

 • strategiile și manevrele intervenționale de tratament al leziunilor complexe folosind dispozitive inovative
 • prezentări de cazuri tratate și sesiuni de discuții libere

De asemenea, în cadrul aceluiași eveniment se va organiza o sesiune de prezentări live pe un simulator de bifurcație coronariană pe care va fi exemplificată, pas cu pas, tehnica de stentare în bifurcație.

Numărul de locuri este limitat, astfel că pentru a vă putea asigura participarea la acest eveniment, vă rugăm să completați formularul de înscriere de mai jos.

  Prelucrarea datelor cu caracter personal

  Prevederile Regulamentului European 2016 / 679 privind protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal au devenit aplicabile începând cu data de 25 mai 2018.

  Pentru că ne dorim ca întreaga noastră activitate din mediul online să se desfășoare conform acestui regulament, vă reamintim că Eximia Medical Srl colectează și prelucrează date cu caracter personal în scopul exclusiv de realizare a serviciilor angajate în conformitate cu obiectul său de activitate.

  Pentru a vă putea trimite invitații la evenimentele științifice organizate de Eximia Medical Srl sau în colaborare cu alte entități, care la rândul acestora organizează evenimente științifice, pentru a vă transmite informații referitoare la desfășurarea evenimentului precum înregistrarea de participare, accesul în plaforma virtuală, informații legate de program și speakerii evenimentului, vor fi necesare date precum adresa dumneavoastră de e-mail, numărul de telefon și specializarea medicală, uneori de localitatea și instituția medicală în care vă desfășurați activitatea.

  De aceea, pentru fiecare eveniment, avem nevoie de acceptul dumneavoastră pentru prelucrarea acestor date. Bineînțeles, oricând doriți, puteți renunța la acordul prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul de a vă informa cu privire la următoarele evenimente medicale organizate de Eximia Medical Srl sau evenimente științifice organizate în colaborare cu alte entități. O notificare la adresa gdpr@eximiamedical.ro este de ajuns pentru a vă șterge datele cu caracter personal din baza noastră de date.