Respiratory CARE WEEK – 2021
22 October 2021

Save the date – 24 Octombrie 2021 – 28 Octombrie 2021

Aerogen și Eximia Medical vă invită să participați la Respiratory Care Week!

Alăturați-vă sesiunilor noastre!

24 octombrie, Duminică, ora 21:00 – 22:00
Livrarea de medicamente cu aerosoli în epoca COVID-19 

Vă invităm să vă alăturați acestei sesiuni în care vom discuta despre dovezile clinice și strategiile abordate cu privire la livrarea de aerosoli în timpul pandemiei COVID 19.

Moderatori: Arzu Ari și Brady Scott

Pentru a vă înscrie la acest eveniment, vă rugăm să accesați butonul de înscriere de mai jos.

25 octombrie, Luni, ora 02:00 – 03:00

Boala pulmonară obstructivă cronică – Provocările întâlnite astăzi în domeniul sănătății

Vă invităm să vă alăturați acestei sesiuni în care vom discuta despre revizuirea elementelor de bază ale procesului bolii BPOC și a impactului acesteia asupra asistenței medicale și despre ghidurile actuale de practică clinică.
În aceeași sesiune vom analiza importanța administrării eficiente a medicamentelor prin inhalare și vom prezenta beneficiile unui program de navigare RT.

Moderator: Joseph VanVleet

28 octombrie, Joi, ora 19:00 – 20:00

Eficacitatea clinică în astm și RAD 

Vă invităm să vă alăturați acestei sesiuni în care vom discuta despre revizuirea planificarea și organizarea schimbării practicii, implementarea acesteia în departamentul de urgență și totodată, despre rezultatele utilizării tehnologiei Vibrating Mesh în departamentul de urgență pediatrică.

Moderator: Theresa Cantu

    Prelucrarea datelor cu caracter personal

    Prevederile Regulamentului European 2016 / 679 privind protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal au devenit aplicabile începând cu data de 25 mai 2018.

    Pentru că ne dorim ca întreaga noastră activitate din mediul online să se desfășoare conform acestui regulament, vă reamintim că Eximia Medical Srl colectează și prelucrează date cu caracter personal în scopul exclusiv de realizare a serviciilor angajate în conformitate cu obiectul său de activitate.

    Pentru a vă putea trimite invitații la evenimentele științifice organizate de Eximia Medical Srl sau în colaborare cu alte entități, care la rândul acestora organizează evenimente științifice, pentru a vă transmite informații referitoare la desfășurarea evenimentului precum înregistrarea de participare, accesul în plaforma virtuală, informații legate de program și speakerii evenimentului, vor fi necesare date precum adresa dumneavoastră de e-mail, numărul de telefon și specializarea medicală, uneori de localitatea și instituția medicală în care vă desfășurați activitatea.

    De aceea, pentru fiecare eveniment, avem nevoie de acceptul dumneavoastră pentru prelucrarea acestor date. Bineînțeles, oricând doriți, puteți renunța la acordul prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul de a vă informa cu privire la următoarele evenimente medicale organizate de Eximia Medical Srl sau evenimente științifice organizate în colaborare cu alte entități. O notificare la adresa gdpr@eximiamedical.ro este de ajuns pentru a vă șterge datele cu caracter personal din baza noastră de date.