Monitorizarea continuă a gazelor sanguine în timpul operației de bypass cardiopulmonar
23 August 2021

Save the date – 26 August 2021 – 09:30 – 11:00

Eximia Medical și Livanova vă invită la webinarul cu tema:

“Monitorizarea continuă a gazelor sanguine în timpul operației de bypass cardiopulmonar”.

În cadrul evenimentului, Filip de Somer (Spitalul Universitar din Gent, Belgia) și Eduard Overdevest (Spitalul Catharina, Olanda) vor discuta despre strategiile cheie dobândite în cei 68 de ani de chirurgie cardiopulmonară.

Pentru a putea participa la acest eveniment, vă rugăm să completați formularul de la jos.

    Prelucrarea datelor cu caracter personal

    Prevederile Regulamentului European 2016 / 679 privind protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal au devenit aplicabile începând cu data de 25 mai 2018.

    Pentru că ne dorim ca întreaga noastră activitate din mediul online să se desfășoare conform acestui regulament, vă reamintim că Eximia Medical Srl colectează și prelucrează date cu caracter personal în scopul exclusiv de realizare a serviciilor angajate în conformitate cu obiectul său de activitate.

    Pentru a vă putea trimite invitații la evenimentele științifice organizate de Eximia Medical Srl sau în colaborare cu alte entități, care la rândul acestora organizează evenimente științifice, pentru a vă transmite informații referitoare la desfășurarea evenimentului precum înregistrarea de participare, accesul în plaforma virtuală, informații legate de program și speakerii evenimentului, vor fi necesare date precum adresa dumneavoastră de e-mail, numărul de telefon și specializarea medicală, uneori de localitatea și instituția medicală în care vă desfășurați activitatea.

    De aceea, pentru fiecare eveniment, avem nevoie de acceptul dumneavoastră pentru prelucrarea acestor date. Bineînțeles, oricând doriți, puteți renunța la acordul prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul de a vă informa cu privire la următoarele evenimente medicale organizate de Eximia Medical Srl sau evenimente științifice organizate în colaborare cu alte entități. O notificare la adresa gdpr@eximiamedical.ro este de ajuns pentru a vă șterge datele cu caracter personal din baza noastră de date.