Îngrijirea respiratorie în UTI: schimbări după COVID-19?
14 February 2022

Save the date: 22 Februarie, între orele 20:00 – 21:30

Eximia Medical și Aerogen vă invită să participați la webinarul cu tema

“Dilema clinică a îngrijirii respiratorii în ATI: a schimbat COVID-19 acest aspect?”

 

Despre cele mai recente evidențe clinice, dar și despre viitorul aerosolizării în terapiile de suport respirator, ne vor vorbi profesorii:

Prof. Nick Hart, Guy’s & St. Thomas’ NHS Foundation Trust,

Prof. Malcolm Sim – Queen Elizabeth University Hospital Glasgow

Dr. James Dodd – University of Bristol

Pentru a vă înscrie la acest eveniment, vă rugăm să accesați buton de înscriere de mai jos.

În cazul în care nu primiți confirmarea înscrierii la evenimen, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0758 047 476.

    Prelucrarea datelor cu caracter personal

    Prevederile Regulamentului European 2016 / 679 privind protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal au devenit aplicabile începând cu data de 25 mai 2018.

    Pentru că ne dorim ca întreaga noastră activitate din mediul online să se desfășoare conform acestui regulament, vă reamintim că Eximia Medical Srl colectează și prelucrează date cu caracter personal în scopul exclusiv de realizare a serviciilor angajate în conformitate cu obiectul său de activitate.

    Pentru a vă putea trimite invitații la evenimentele științifice organizate de Eximia Medical Srl sau în colaborare cu alte entități, care la rândul acestora organizează evenimente științifice, pentru a vă transmite informații referitoare la desfășurarea evenimentului precum înregistrarea de participare, accesul în plaforma virtuală, informații legate de program și speakerii evenimentului, vor fi necesare date precum adresa dumneavoastră de e-mail, numărul de telefon și specializarea medicală, uneori de localitatea și instituția medicală în care vă desfășurați activitatea.

    De aceea, pentru fiecare eveniment, avem nevoie de acceptul dumneavoastră pentru prelucrarea acestor date. Bineînțeles, oricând doriți, puteți renunța la acordul prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul de a vă informa cu privire la următoarele evenimente medicale organizate de Eximia Medical Srl sau evenimente științifice organizate în colaborare cu alte entități. O notificare la adresa gdpr@eximiamedical.ro este de ajuns pentru a vă șterge datele cu caracter personal din baza noastră de date.