Workshop Virtual – Implantarea stentului carotidian
14 February 2022

Save the date – 29 Martie 2022 – 16:00/18:00

Eximia Medical și Terumo Learning Edge vă invită să participați la workshop-ul virtual “Implantarea stentului carotidian” programat în data de 29 martie 2022, între orele 16:00-18:00.

Acest eveniment este dedicat personalului medical din sfera radiologiei si neuroradiologiei, cardiologiei sau chirurgiei vasculare și urmărește să exploreze managementul actual al implantării de stenturi carotidiene și să aducă în discuție beneficiile tehnologiei cu două straturi .

 Vă propunem o sesiune de lucru interactivă cu locuri limitate (12 locuri), menită să promoveze cele mai bune practici și schimbul de experiență la un nivel internațional.

Înscrierea participanților va respecta regula “First come, first served”.

Dacă sunteți interesat de acest workshop și doriți să participați, vă rugăm să completați formularul de mai jos:

    Prelucrarea datelor cu caracter personal

    Prevederile Regulamentului European 2016 / 679 privind protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal au devenit aplicabile începând cu data de 25 mai 2018.

    Pentru că ne dorim ca întreaga noastră activitate din mediul online să se desfășoare conform acestui regulament, vă reamintim că Eximia Medical Srl colectează și prelucrează date cu caracter personal în scopul exclusiv de realizare a serviciilor angajate în conformitate cu obiectul său de activitate.

    Pentru a vă putea trimite invitații la evenimentele științifice organizate de Eximia Medical Srl sau în colaborare cu alte entități, care la rândul acestora organizează evenimente științifice, pentru a vă transmite informații referitoare la desfășurarea evenimentului precum înregistrarea de participare, accesul în plaforma virtuală, informații legate de program și speakerii evenimentului, vor fi necesare date precum adresa dumneavoastră de e-mail, numărul de telefon și specializarea medicală, uneori de localitatea și instituția medicală în care vă desfășurați activitatea.

    De aceea, pentru fiecare eveniment, avem nevoie de acceptul dumneavoastră pentru prelucrarea acestor date. Bineînțeles, oricând doriți, puteți renunța la acordul prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul de a vă informa cu privire la următoarele evenimente medicale organizate de Eximia Medical Srl sau evenimente științifice organizate în colaborare cu alte entități. O notificare la adresa gdpr@eximiamedical.ro este de ajuns pentru a vă șterge datele cu caracter personal din baza noastră de date.