Epilepsia la adulti : Selecția pacienților pentru terapia VNS
14 June 2021

Epilepsia la adulti : Selecția pacienților pentru terapia VNS

Eximia Medical vă invită să participați în data de 18 Iunie 2021 la webinarul “Epilepsia la adulți : Selecția pacienților pentru terapia VNS”, organizat de compania Livanova.

Care este strategia optimă de selecție a pacienților cu epilepsie pentru terapia VNS aflăm de la Prof. Kristl Vonck, Profesor de neurologie și laborator pentru clinică și Neurofiziologie Experimentală, Universitatea din Gent, Belgia, membru al EAN și membru al Grupului de lucru comun al UE al Internațional, Liga împotriva epilepsiei, membru fondator al grupului internațional de neuromodulare pentru COVID-19.

Participarea la acest eveniment este complet gratuită, iar pentru cei care doresc să participe, înregistrarea se poate face completând formularul de mai jos.

    Prelucrarea datelor cu caracter personal

    Prevederile Regulamentului European 2016 / 679 privind protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal au devenit aplicabile începând cu data de 25 mai 2018.

    Pentru că ne dorim ca întreaga noastră activitate din mediul online să se desfășoare conform acestui regulament, vă reamintim că Eximia Medical Srl colectează și prelucrează date cu caracter personal în scopul exclusiv de realizare a serviciilor angajate în conformitate cu obiectul său de activitate.

    Pentru a vă putea trimite invitații la evenimentele științifice organizate de Eximia Medical Srl sau în colaborare cu alte entități, care la rândul acestora organizează evenimente științifice, pentru a vă transmite informații referitoare la desfășurarea evenimentului precum înregistrarea de participare, accesul în plaforma virtuală, informații legate de program și speakerii evenimentului, vor fi necesare date precum adresa dumneavoastră de e-mail, numărul de telefon și specializarea medicală, uneori de localitatea și instituția medicală în care vă desfășurați activitatea.

    De aceea, pentru fiecare eveniment, avem nevoie de acceptul dumneavoastră pentru prelucrarea acestor date. Bineînțeles, oricând doriți, puteți renunța la acordul prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul de a vă informa cu privire la următoarele evenimente medicale organizate de Eximia Medical Srl sau evenimente științifice organizate în colaborare cu alte entități. O notificare la adresa gdpr@eximiamedical.ro este de ajuns pentru a vă șterge datele cu caracter personal din baza noastră de date.