Webinar Societatea SRATI – BOALA COVID-19
7 April 2021

Save the date: 20 Aprilie 2021 – 13:00

Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă organizează evenimentul online – Boala COVID-19: Noi provocări terapeutice în terapia intensivă. Webinar-ul se va desfășura online în data de 20.04.2021, începând cu ora 13:00 .

În cadrul evenimentului se va pune accent pe tratamentul prin Oxigenoterapie cu debit mare (de la fiziologie la ghiduri clinice), administrarea medicamentelor prin aerosoli în insuficiența respiratorie acută și sindromul ARDS la pacienții cu și fără boală COVID-19. De asemenea, se vor menționa concluzii importante asupra oxigenoterapiei clasice pentru personalul medical non-anestezist.

Formatorii evenimentului:

Prof. Dr. Șerban Bubenek (Bucharest, Romania)

Prof. Dr. Sharon Einav (Jerusalem, Israel)

Prof. Dr. Jean Damien Richard (Paris, Franța)

Pentru a vă înscrie la acest eveniment, accesați butonul de înscriere.

    Prelucrarea datelor cu caracter personal

    Prevederile Regulamentului European 2016 / 679 privind protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal au devenit aplicabile începând cu data de 25 mai 2018.

    Pentru că ne dorim ca întreaga noastră activitate din mediul online să se desfășoare conform acestui regulament, vă reamintim că Eximia Medical Srl colectează și prelucrează date cu caracter personal în scopul exclusiv de realizare a serviciilor angajate în conformitate cu obiectul său de activitate.

    Pentru a vă putea trimite invitații la evenimentele științifice organizate de Eximia Medical Srl sau în colaborare cu alte entități, care la rândul acestora organizează evenimente științifice, pentru a vă transmite informații referitoare la desfășurarea evenimentului precum înregistrarea de participare, accesul în plaforma virtuală, informații legate de program și speakerii evenimentului, vor fi necesare date precum adresa dumneavoastră de e-mail, numărul de telefon și specializarea medicală, uneori de localitatea și instituția medicală în care vă desfășurați activitatea.

    De aceea, pentru fiecare eveniment, avem nevoie de acceptul dumneavoastră pentru prelucrarea acestor date. Bineînțeles, oricând doriți, puteți renunța la acordul prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul de a vă informa cu privire la următoarele evenimente medicale organizate de Eximia Medical Srl sau evenimente științifice organizate în colaborare cu alte entități. O notificare la adresa gdpr@eximiamedical.ro este de ajuns pentru a vă șterge datele cu caracter personal din baza noastră de date.