Abordarea insuficienței respiratorii acute
9 July 2021

Epilepsia la adulti : Selecția pacienților pentru terapia VNS

Save the date – 13 Iulie 2021 – 19:00

Eximia Medical și Aerogen vă invită să participați la evenimentul online “Abordarea insuficienței respiratorii acute: Echilibrarea dispozitivelor neinvazive și livrarea medicamentelor cu aerosoli”

Programul evenimentului:

 • Discuții despre diferențele dintre aerosolii medicali și bioaerosoli
 • Corelarea ghidului curent pentru ventilația neinvazivă în insuficiența respiratorie acută hipoxică
 • Evaluarea practicilor sigure legate de livrarea de medicamente cu aerosoli și atenuarea scurgerilor

 

Evenimentul este dedicat personalului medical din secțiile de terapie intensivă. Evenimentul va fi prezentat de dr. Namita Jayaprakash, MD.

Pentru a putea participa la acest eveniment, vă rugăm să completați formularul de înscriere de mai jos.

  Prelucrarea datelor cu caracter personal

  Prevederile Regulamentului European 2016 / 679 privind protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal au devenit aplicabile începând cu data de 25 mai 2018.

  Pentru că ne dorim ca întreaga noastră activitate din mediul online să se desfășoare conform acestui regulament, vă reamintim că Eximia Medical Srl colectează și prelucrează date cu caracter personal în scopul exclusiv de realizare a serviciilor angajate în conformitate cu obiectul său de activitate.

  Pentru a vă putea trimite invitații la evenimentele științifice organizate de Eximia Medical Srl sau în colaborare cu alte entități, care la rândul acestora organizează evenimente științifice, pentru a vă transmite informații referitoare la desfășurarea evenimentului precum înregistrarea de participare, accesul în plaforma virtuală, informații legate de program și speakerii evenimentului, vor fi necesare date precum adresa dumneavoastră de e-mail, numărul de telefon și specializarea medicală, uneori de localitatea și instituția medicală în care vă desfășurați activitatea.

  De aceea, pentru fiecare eveniment, avem nevoie de acceptul dumneavoastră pentru prelucrarea acestor date. Bineînțeles, oricând doriți, puteți renunța la acordul prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul de a vă informa cu privire la următoarele evenimente medicale organizate de Eximia Medical Srl sau evenimente științifice organizate în colaborare cu alte entități. O notificare la adresa gdpr@eximiamedical.ro este de ajuns pentru a vă șterge datele cu caracter personal din baza noastră de date.