Respiratory Care Week
28 October 2021

Respiratory Care Week

Save the date – 24 October 2021 – 28 October 2021

Aerogen and Eximia Medical invite you to participate in Respiratory Care Week!

Join our sessions!

October 24, Sunday, 9:00 pm – 10:00 pm
Delivery of aerosol drugs in the COVID-19 era
We invite you to join this session in which we will discuss the clinical evidence and strategies addressed regarding the delivery of aerosols during the COVID pandemic 19.

Moderators: Arzu Ari and Brady Scott

October 25, Monday, 02:00 – 03:00

Chronic obstructive pulmonary disease – The challenges facing health today
We invite you to join this session in which we will discuss the basics of the COPD disease process and its impact on healthcare and current clinical practice guidelines.
In the same session, we will analyze the importance of efficient administration of drugs by inhalation and we will present the benefits of an RT navigation program.

Moderator: Joseph VanVleet

 

October 28, Thursday, 19:00 – 20:00

Clinical efficacy in asthma and RAD We invite you to join this session in which we will discuss the planning and organization of the change of practice, its implementation in the emergency department, and also the results of using Vibrating Mesh technology in the pediatric emergency department. Moderator: Theresa Cantu

    Prelucrarea datelor cu caracter personal

    Prevederile Regulamentului European 2016 / 679 privind protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal au devenit aplicabile începând cu data de 25 mai 2018.

    Pentru că ne dorim ca întreaga noastră activitate din mediul online să se desfășoare conform acestui regulament, vă reamintim că Eximia Medical Srl colectează și prelucrează date cu caracter personal în scopul exclusiv de realizare a serviciilor angajate în conformitate cu obiectul său de activitate.

    Pentru a vă putea trimite invitații la evenimentele științifice organizate de Eximia Medical Srl sau în colaborare cu alte entități, care la rândul acestora organizează evenimente științifice, pentru a vă transmite informații referitoare la desfășurarea evenimentului precum înregistrarea de participare, accesul în plaforma virtuală, informații legate de program și speakerii evenimentului, vor fi necesare date precum adresa dumneavoastră de e-mail, numărul de telefon și specializarea medicală, uneori de localitatea și instituția medicală în care vă desfășurați activitatea.

    De aceea, pentru fiecare eveniment, avem nevoie de acceptul dumneavoastră pentru prelucrarea acestor date. Bineînțeles, oricând doriți, puteți renunța la acordul prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul de a vă informa cu privire la următoarele evenimente medicale organizate de Eximia Medical Srl sau evenimente științifice organizate în colaborare cu alte entități. O notificare la adresa gdpr@eximiamedical.ro este de ajuns pentru a vă șterge datele cu caracter personal din baza noastră de date.