Eximia Medical este o companie tânără și dinamică, dedicată promovării și distribuției de produse și terapii avansate pentru chirurgie cardiacă, cardiologie intervențională, radiologie și neuro-radiologie intervențională, terapie intensivă și neurologie.

Eximia Medical reprezintă un partener de încredere al medicilor specialiști în domeniile în care activăm, produsele noastre fiind prezente în mai mult de 200 de spitale și clinici din România.

Numele companiei noastre este inspirat din limba latină, Eximia însemnând “Excelență”.

Misiunea noastră este de a atinge excelență în toate activitățile și procesele care implică interacțiune cu clienții, pacienții, partenerii de afaceri și angajații noștri.

Echipa noastră este abilitată să fie receptivă, adaptabilă și pregătită să evolueze continuu. Ne străduim să înțelegem provocările clienților noștri și să dezvoltăm expertiza necesară gestionării nevoilor acestora prin crearea unei culturi ce pune pe primul loc clientul.

Credem în comunicare deschisă, în colaborare strânsă și în parteneriate de lungă durată cu partenerii noștri de afaceri care ne-au încredințat promovarea brandului și produselor lor pe piața din România.

Junior Product Specialist

Onestitate, Sinceritate, Încredere

 

Pentru că ne pasă, întotdeauna acționăm în interesul clienților noștri și al pacienților acestora cu respect și onestitate. Dorim să clădim încredere respectând promisiunile făcute și ne încadrăm în termenele de timp stabilite.

 

Ambitie

Perseverență, Orientare spre excelență

Suntem motivați de țelul nostru de a fi mai buni; muncim din greu, nu renunțăm ușor și ne străduim să progresăm permanent.

Bunăvoință, Curaj, Cooperativitate

Dăm tot ce este mai bun în noi, nu suntem afectați de presiune și provocări și încercăm întotdeauna să ascultăm și să luăm cele mai bune decizii pentru toate părțile implicate.

LivaNova este o companie cu tradiție în producția de dispozitive și tehnologie medicală, cu o experiență vastă în domeniile Cardiovascular și Neuromodulație. Scopul principal este îmbunătățirea vieții pacienților din întreaga lume.

Ca lider mondial în soluții cardiovasculare și neuromodulare, LivaNova este dedicată progresului și dezvoltării de noi terapii care să aibă un puternic impact în domeniul sănătății.

LivaNova este dedicată, de asemenea, celor mai înalte standarde și acționează la cel mai înalt nivel de etică și conformitate în afaceri.

Terumo este una din cele mai importante companii în segmentele Cardiologie si Radiologie Intervențională  cu mai mult de 30% cota de piață la nivel mondial.

Terumo a introdus primul fir ghid pe piață în anul 1985 (Guidewire M Standard) și de atunci a continuat să dezvolte noi tipuri de fire de ghidaj cu caracteristici diferite, precum: retenție de formă, suport, flexibilitatea vârfului, antiîndoire, durabilitatea vârfului etc.

Portofoliul Terumo oferă o mare varietate de produse pentru diagnostic utilizate în angiografie, cum ar fi teci introducătoare, baloane de dilatare, fire de ghidare și stenturi.

Fisher & Paykel Healthcare este unul dintre cei mai renumiți producători de dispozitive și sisteme utilizate în ventilația non invazivă. În 1971 Fisher & Paykel a pus pe piață primul sistem de umidificare pentru circuitele de ventilație, dedicat pacienților acuți, aflați în Terapie Intensivă.

După acest moment au continuat să dezvolte noi produse pentru terapie intensivă adulți și neonatologie având permanent în focus inovarea și colaborarea cu specialiștii de elită din domeniu.

În ultimii 50 de ani, mii de profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume au contribuit la proiectarea, designul și îmbunătățirea produselor Fisher & Paykel Healthcare.

 

Ca promotori ai oxygenoterapiei cu debit crescut, Fisher & Paykel a jucat un rol important în pandemia COVID 19.  Terapia Optiflow™ a fost și este folosită ca una din cele mai importante proceduri pentru tratarea pacienților infectați cu SARS-CoV-2 ce necesită suport respirator.

Aerogen este lider mondial în producția sistemelor de administrare a medicamentelor prin nebulizare utilizate în terapie intensivă.

De mai bine de 20 de ani, produsele Aerogen oferă rezultate extrarodinare în cazul pacienților cu probleme respiratorii. Produsele Aerogen sunt utilizate de peste 10 milioane de pacienți, în peste 75 de țări și au un rol esențial în îngrijirea pacienților în stare critică.

Tehnologia de nebulizare folosită de Aerogen este perfect compatibilă cu ventilatoarele mecanice produse de cei mai importanți lideri în domeniu: Dräger, GE, Hamilton Medical, Maquet, Medtronic si Philips.

Ne interesează foarte mult să primim feedback-ul onest al clienților noștri! Astfel putem identifica, înțelege și îndrepta situațiile care ar putea genera diferende.