cateter angiografie Balon de dilatare terumo

Cateterul de dilatare Ryurei prezintă abilitate superioară de traversarea vasului datorită combinației de profile distale scăzute și de acoperire hidrofilă M de la Terumo.

Cateterul Ryurei de dilatare semi-compliant folosit în angioplastia coronariană transluminală (PTCA) oferă o traversare facilă prin leziuni complexe sau vase tortuase.

Cu aceste caracteristici, Ryurei oferă un grad ridicat de succes și facilitează un control sporit al medicului intervenționist asupra cateterului.

Îmbinarea dintre balonul scurt și arborele armat are ca rezultat o manevrabilitate sporită, menținând în același timp capacitatea de a fi inserat cu usurință.

Combinația dintre partea distală flexibilă, miezul conic pe arborele mijlociu și hipotubul proximal gros duce la o tranziție lină și echilibrată pe întregul cateter pentru o forță de transmisie ridicată, ducând la o împingere facilă.

Terumo este lider mondial în segment cu mai mult de 30% cota de piață la nivel mondial.

Terumo a introdus primul fir ghid pe piață în anul 1985 (Guidewire M Standard) și de atunci a continuat să dezvolte noi tipuri de fire de ghidaj cu caracteristici diferite, precum: retenție de formă, suport, flexibilitatea vârfului, antiindoire, durabilitatea vârfului etc.

Portofoliul Terumo oferă o mare varietate de teci introducatoare, baloane de dilatare, fire de ghidare si stenturi.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Call center +4031 42 60 392